2020 Logo Tasarım Trendleri

2020 Logo Tasarım Trendleri logo tasarım trendleri,2020 logo tasarım trendleri,2020 trendleri,logo tasarım,

2020 Logo Tasarım Trendleri logo tasarım trendleri,2020 logo tasarım trendleri,2020 trendleri,logo tasarım,

2020 Logo Tasarım Trendleri logo tasarım trendleri,2020 logo tasarım trendleri,2020 trendleri,logo tasarım,

2020 Logo Tasarım Trendleri logo tasarım trendleri,2020 logo tasarım trendleri,2020 trendleri,logo tasarım, 2020 Logo Tasarım Trendleri logo tasarım trendleri,2020 logo tasarım trendleri,2020 trendleri,logo tasarım,

Logo Tasarımının Önemini bir çok yazımızda bulabilirsiniz.Her ne kadar iyi bir logo tasarımı zamansız olsa da, tasarımda trendleri ve yenilikleri yakından takip eden bir ekip olarak sizler için bu yazımızı hazırladık.

Logo Tasarımı konusunda başarılı örnekler:

Özgün, yaratıcı ve dikkat çekici olmayı başaran her logo tasarımı zamandan bağımsız trend olmayı hak etse de yıllar içinde değişen logo tasarım trendleri de mükemmel bir yol göstericiye dönüşebiliyor. İlham almak, farklılık yaratmak ya da zamana ayak uydurmak için zengin bir kaynak olarak kullanabileceğiniz 2020 logo tasarım trendleri, yeni akımlarla beraber son birkaç yıldır yükselişte olan dizaynları da içeriyor. İşte 2020'de sıkça karşılaşılacak logo tasarım trendleri...

3 Boyutlu Logo Tasarımlarının Yılı

3 boyutlu ve gerçekçi tasarımlar, aslında 2019'da yaygınlaşmaya başlamış olsa da 2020'de tam anlamıyla zirveye tırmanıyor. Derinlikli görseller, 3 boyutlu animasyon tarzındaki figürler ve bu gerçekçiliğe eşlik eden çarpıcı renkler, bu yılın en popüler logo tasarım trendleri sayılıyor. Bunda giderek gelişen ve yaygınlaşan 3 boyutlu tasarım uygulamalarının ve programlarının da göz ardı edilemez bir payı bulunuyor.

Monokrom ile Sade ve Nostaljik Logo Tasarımları

Özellikle son 2 yıl içinde yükselişe geçen tasarımda sadelik ve nostaljik detaylar, monokrom tarzın giderek daha da popüler olmasını sağlıyor. Hem sade hem nostaljik bir akım olan monokrom, logolarda da kendini tek renk ve tonları üzerine kurgulanan bir stil olarak gösteriyor. Genellikle monokrom dendiğinde siyah, beyaz ve tonları akla gelse de bu yılki tasarım trendlerinde mor ve tonları ya da turuncu ve tonları gibi canlı renk alternatifleri de yer alıyor.

Logo Tasarımında Tipografi Tekrar Yükselişte

Modern tasarım anlayışı ve araçları var olmaya başladığından beri sık sık tasarım trenleri arasında kendine yer bulmayı başaran tipografi, 2020 yılında da tekrar trend hâlini alıyor. 2019'da da özellikle dünyaca ünlü spor markalarının reklam ve tanıtım çalışmalarında kendisine sıkça yer bulan tipografi, 2020'de ise daha sürreal ve farklı formlara bürünüyor.

Oldukça Şirin Tek Çizgi ve Retro Logo  Tasarımları

Özellikle organik ürün markalarında sıkça karşılaşılan bir tarz olan retrospektif ve tek çizgi tasarım anlayışı soft tonlarla bir araya gelerek 2020 logo tasarımları içinde kendisine yer edinmeyi başarıyor. Tek bir çizgi ile genellikle tüm tasarımın tamamlandığı bu tarz dizaynlarda buz mavisi, mint yeşili ve kirli beyaz gibi renkler kullanılıyor.

Logo Tasarımında Boyutlandırılmış İzometrik Görseller

Üç boyutlu görsellerin iki boyuta indirgenmesiyle meydana gelen izometrik tasarımlar, yıllar sonra tekrar trend oluyor. Kontrast ve çok renkli bir anlayışın hakim olduğu bu tasarımlar, aynı zamanda simetrik yapılarıyla da dikkat çekiyor.

2020'de Logo Tasarımında, Canlı Renkler ve Toprak Tonları Revaçta

Teknoloji markaları, prizma mavisi ve prizma yeşili gibi oldukça canlı renk tonlarını özellikle son iki yıldır yaygın olarak kullanıyor. Kendisine logo tasarımlarında da yer bulmaya başlayan canlı renkler, 2020'de donuk toprak tonları ile birlikte yılın renkleri arasında yer alıyor.

Unutmayın, logonuz firmanızın kimliğini belirlemekte büyük rol oynuyor. Siz de 2020'de logonuzu dünya trendlerine paralel olarak güncellemek veya yeni baştan tasarlatmak isterseniz Sıradışı Digital ile hemen iletişime geçebilirsiniz. 

BİZE HEMEN ULAŞIN