Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu?

Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu? eskişehir web tasarım,mobil site tasarımı,mobil uygulama,mobil uyumluluk,responsive site tasarımı,ankara web tasarım,mobil uyumlu site tasarımı özellikleri,

Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu? eskişehir web tasarım,mobil site tasarımı,mobil uygulama,mobil uyumluluk,responsive site tasarımı,ankara web tasarım,mobil uyumlu site tasarımı özellikleri,

Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu? eskişehir web tasarım,mobil site tasarımı,mobil uygulama,mobil uyumluluk,responsive site tasarımı,ankara web tasarım,mobil uyumlu site tasarımı özellikleri,

Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu? eskişehir web tasarım,mobil site tasarımı,mobil uygulama,mobil uyumluluk,responsive site tasarımı,ankara web tasarım,mobil uyumlu site tasarımı özellikleri, Yıl 2017 Ve Sizin Hala Mobil Siteniz Yok Mu? eskişehir web tasarım,mobil site tasarımı,mobil uygulama,mobil uyumluluk,responsive site tasarımı,ankara web tasarım,mobil uyumlu site tasarımı özellikleri,

Gelişen teknolojinin en büyük nimetlerinden biri olan mobil telefonlar hayatın tüm alanlarında yaşam pratiklerinin değişmesine sebep oluyor. Modern insanın, sağlıktan alışverişe tüm gündelik işlerini hallettiği üstelik boş zamanlarında da elinden düşürmediği telefonlar, çağımız pazarlama ve reklam sektörünün en etkili alanı oluyor. Markanızın bu alanda bir yer edinebilmesi için ise responsive yani mobil uyumlu bir web sitesi kaçınılmaz bir ihtiyaç haline geliyor.

İnternet'in kullanımının artmasıyla alışveriş, sosyal ve kültürel paylaşım, eğitim, sağlık gibi tüm konular İnternet uygulamaları üzerinden yürütülmeye başladı. Bunu fark eden tüm yenilikçi firmalar kendilerine birer web sitesi edindi. Bu gelişmelerin üzerinden çok geçmeden, akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazların piyasaya çıkarak yoğun olarak kullanılması ise bu cihazlarda da açılabilecek web siteleri ihtiyacını doğurdu.

Siteniz Her Cihazda Açılsın

Masa üstü bilgisayarlara yönelik hazırlanan web sitelerinin kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamadığı günümüzde, responsive siteler markaların yardımına koşuyor. Web siteleri, masa üstü bilgisayarlar için hazırlandığından çoğunluğun İnternet'e girmek için tercih ettiği tablet ve akıllı telefon gibi mobil araçlarda tam performans gösteremiyor. Sitenizin bir kullanıcısı, mobil cihazında sitenizin çalışmadığını fark ettiğinde doğal olarak başka firmaları, markaları tercih ediyor. Üstelik mobil sitelere uyum gösteremeyen web siteleri prestij açısından da ciddi bir kayba uğruyor. Mobil cihazların kullanımında sadece 2013-2015 yılları arasında bile %78'lik bir artış olduğu göz önünde bulundurulursa, web sitenizin mobil cihazlarda da etkin çalışmasını sağlamak akıllıca bir yatırım olarak öne çıkıyor.

Mobil Site İle Herkese Ulaşın

Mobil cihazlara uygun bir web sitesi ise ancak responsive site tasarımı ve altyapısıyla mümkün oluyor. Responsive sitelerin özelliği, kullanıcı dostu arayüz sayesinde hangi cihazda açılırlarsa o cihaza uyum sağlamaları ve cihazda sitenin tüm fonksiyonlarının mükemmel şekilde çalışması olarak öne çıkıyor. Böylece sitenizi masa üstü veya laptop bilgisayarında açan kullanıcı da, akıllı telefon ya da tabletinden açan kullanıcı da sitenizin tüm özelliklerine ulaşabiliyor. Mobil uyumluluk sayesinde, hiçbir kullanıcınızı kaybetmeden tüm hedef kitlenize tarafından ulaşılır olabilir, böylece markanızın dijital prestijini koruyabilirsiniz.

Mobil Teknolojisinde Geri Kalmayın

Global Mobile Kullanıcı Anketi'ne göre, Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcıları günde 70 kez telefonlarına bakıyorlar ve Türkiye cep telefonu kullanımının en yoğun olduğu ülkeler arasında yer alıyor. Özellikle ülkenin genç nüfusu bu durumda önemli bir etken oluyor ve bu kitleyi müşteri profilinize dahil etmek için sizin de mobil teknolojilere uyum sağlamanız gerekiyor. Mobil veri yükselişinin her geçen gün arttığı çağımızda, web siteniz için mobil uyumlu yani responsive bir tasarım seçerek zamanın trendlerini yakalayabilir, markanız için en etkili tanıtımı yapabilirsiniz.

Mobil site kullanıcı deneyimi tasarımı ve kodlamasında uzman Sıradışı Digital Experience Studio ile firmanızı zirveye taşıyın.

BİZE HEMEN ULAŞIN